Over ons

Gespecialiseerd

Kijkjes is opgericht door een zorgvuldig team met een gedetailleerd oog voor de klant. Na veel zoekwerk om het juiste team bij elkaar te krijgen is het ons dan toch gelukt. We hebben met dit team Kijkjes opgezet en wij gaan er alles aan doen om u een zo prettig mogelijke ervaring te geven tijdens het bezoeken van onze website. 

Over Kijkjes.nl

Omdat wij als team gespecialiseerd zijn in het verbeteren van de ervaring van u kunnen wij zo de beste producten aanbieden die een meerwaarde kunnen hebben in uw dagelijks leven. Iedere dag bieden wij nieuwe handige producten aan tegen scherpe prijzen en staan wij 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar. 

Eerlijke prijzen

Wij vinden dat je niet te veel moet betalen voor jouw artikelen. Daarom hebben wij ervoor gekozen om de producten direct vanuit de leverancier naar jou toe te sturen. Zo kunnen wij enorm besparen op opslag-, transport- en verpakkingskosten en kunnen wij jou de producten aanbieden voor een eerlijke prijs.

Omdat wij deze methode gebruiken moet je rekening houden met een gemiddelde levertijd van 7 tot 14 dagen. 

Altijd GRATIS verzending 

wij nemen de verzendkosten voor iedere bestelling voor eigen rekening. Al onze producten worden 100% gratis bij u thuis afgeleverd. er is geen minimale bestelhoeveelheid nodig. 

*met uitzondering op gratis producten*

Kijk gerust rond, geniet van de aanbiedingen en wij hopen je snel terug te zien op onze webshop.