Restitutie beleid

Retourneren
Onze polis duurt 14 dagen. Als er 14 dagen zijn verstreken sinds uw aankoop, kunnen we u helaas geen terugbetaling of omruiling aanbieden.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending moet uw artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als waarin u het ontvangen heeft. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

Verschillende soorten goederen zijn vrijgesteld van retourzending. Bederfelijke goederen zoals voedsel, bloemen, kranten of tijdschriften kunnen niet worden geretourneerd. We accepteren ook geen producten die intieme of sanitaire goederen, gevaarlijke materialen of ontvlambare vloeistoffen of gassen zijn.

Extra niet-retourneerbare artikelen:
- Cadeaubonnen
- Downloadbare softwareproducten
- Sommige gezondheids- en persoonlijke verzorgingsartikelen

Om uw retourzending af te ronden, hebben we een ontvangstbewijs of een aankoopbewijs nodig.
Stuur uw aankoop niet terug naar de fabrikant.

Er zijn bepaalde situaties waarin slechts gedeeltelijke terugbetalingen worden toegekend (indien van toepassing)
- Boek met duidelijke tekenen van gebruik
- CD, DVD, VHS-band, software, videogame, cassettebandje of vinylplaat die is geopend
- Elk artikel dat niet in zijn oorspronkelijke staat is, is beschadigd of ontbreekt om redenen die niet te wijten zijn aan onze fout
- Elk artikel dat meer dan 14 dagen na levering wordt geretourneerd

Terugbetalingen (indien van toepassing)
Zodra uw retourzending is ontvangen en geïnspecteerd, sturen we u een e-mail om u te informeren dat we uw geretourneerde artikel hebben ontvangen. We zullen je ook op de hoogte brengen van de goedkeuring of afwijzing van je terugbetaling.
Als je wordt goedgekeurd, wordt je terugbetaling verwerkt en wordt er automatisch een creditering toegepast op je creditcard of de originele betaalmethode, binnen een bepaald aantal dagen.

Laattijdige of ontbrekende terugbetalingen (indien van toepassing)
Als je nog geen terugbetaling hebt ontvangen, controleer dan eerst je bankrekening opnieuw.
Neem dan contact op met je creditcardmaatschappij, het kan enige tijd duren voordat je terugbetaling officieel wordt gepost.
Neem vervolgens contact op met je bank. Er is vaak enige verwerkingstijd voordat een terugbetaling wordt gepost.
Als u dit allemaal heeft gedaan en u heeft nog steeds uw terugbetaling niet ontvangen, neem dan contact met ons op via support@kijkjes.nl

Verkoopartikelen (indien van toepassing)
Alleen normaal geprijsde artikelen kunnen worden terugbetaald, verkoopartikelen kunnen helaas niet worden terugbetaald.

Ruilen (indien van toepassing)
Wij vervangen alleen artikelen als deze defect of beschadigd zijn. Als je het artikel moet omruilen voor hetzelfde artikel, stuur ons dan een e-mail op support@kijkjes.nl voor verdere instructies.

Cadeaus
Als het artikel bij aankoop als cadeau is gemarkeerd en direct naar jou is verzonden, ontvang je een cadeautegoed voor de waarde van je retourzending. Zodra het geretourneerde artikel is ontvangen, wordt er een cadeaubon naar je gemaild.

Als het artikel bij aankoop niet als cadeau was gemarkeerd, of als de cadeaubonhouder de bestelling naar zichzelf heeft laten versturen om deze later aan je te geven, sturen we een terugbetaling naar de cadeaubonhouder en hij komt achter je retourzending.

Verzending
Om je product te retourneren, moet je eerst contact met ons opnemen om een retouradres te ontvangen.

Je bent verantwoordelijk voor het betalen van je eigen verzendkosten voor het retourneren van je artikel. De verzendkosten worden niet gerestitueerd. Als u een terugbetaling ontvangt, worden de kosten van de retourzending afgetrokken van uw terugbetaling.

Afhankelijk van waar u woont, kan de tijd die het duurt voordat uw geruilde product u bereikt, variëren.

Als u een artikel van meer dan $50 verzendt, moet u overwegen om een traceerbare verzendservice te gebruiken of een verzendverzekering te kopen. We garanderen niet dat we je geretourneerde artikel zullen ontvangen.